top of page

Hírek

Tisztelt Partnerünk! Nagyon örülünk, hogy lehetőségünk nyílik a bemutatkozásra!

Róth József vagyok, Gödöllőn szereztem diplomát állattenyésztő mérnöki, illetve takarmányozási és takarmánybiztonsági mérnöki szakon. Munkába állásom után kaptam szarvasmarha inszeminátori képesítést. Nagyüzemi tejelő szarvasmarha telepeken szereztem tapasztalatot az összes ott előforduló munkaműveletben, mint fejéstechnológia, -higiénia, takarmányozás, mesterséges termékenyítés, elletés, tömegtakarmány előállítás, állat- és tőgyegészségügy és állatjólét.
Idén januárban kezdtem a Joseránál, mint értékesítési menedzser, s az ország teljes területén dolgozom együtt az Inter-Mix Kft-vel, mely már több éve a Josera megbízható partnere.
Az Ön segítségére lehetek állományának menedzselésében, takarmányozásában, legyen szó receptúrakészítésről, takarmánykiegészítőkről, vagy tömegtakarmány-tartósításról.
Elkötelezett természetjáró vagyok. Hobbim gyerekkorom óta a horgászat, illetve 2015 óta a vadászok táborát erősítem.

Jenei Ricarda vagyok, Németországban élek családommal. Keszthelyen végeztem a Pannon Egyetem (Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar) Agrármérnök szakán. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem Magyarország és Németország területén egyaránt. Ez év márciuásában kezdtem dolgozni közevetlenül a Josera telephelyén Németországban és innen támogatom a partnereinket akár személyesen is. Mivel Magyarország és a magyarországi mezőgazdaság valamint a Partnerekkel való kapcsolattartás nagyon fontos a Josera számára, ezért erősítem a csapatot Németországból.

bottom of page