top of page

Säugemineral - Protectin®

Saugemineral-Protectin Josera

A JOSERA Säugemineral - Protectin® a magas alomszámmal rendelkező szoptató kocák számára kialakított kitűnő minőségű ásványi takarmány-kiegészítő.

 

  • Magas választási testtömeg

  • Malacveszteség csökken

  • Több malac/koca

Termék leírás

A JOSERA Säugemineral - Protectin® a magas alomszámmal rendelkező szoptató kocák számára kialakított kitűnő minőségű ásványi takarmány-kiegészítő.

A probiotikumok, prebiotikumok, L-karnitin, vitaminok és szerves kötésben lévő nyomelemek innovatív kombinációjának köszönhetően a JOSERA Säugemineral - Protectin® hatékonyan segíti a táplálóanyagok felszívódását és serkenti a tejtermelést.  A magas tejtermelésnek és immunvédő hatóanyagoknak köszönhetően a malacok jól tápláltak és egészségesek lesznek. A termék az ivarszervekre is kedvező hatással van, ezáltal javul a koca fertilitása is. Magas alomszám, jobb termékenyítési index, egészséges kocák, magas teljesítménnyel – mindez elérhető a JOSERA Säugemineral - Protectin® alkalmazásával.

 

Kiszerelés: 25 kg

Termék előnyei

Magas választási testtömeg 

  • A magas szintű tejtermelésnek köszönhetően, ami egyben a malac gyors növekedésének alapja

 

Kevesebb malac veszteség a szoptatás időszakában

  • Az immunvédő faktorok révén a koca és a malac egészségének fenntartása

 

Magas alomszám

  • A szerves kötésben lévő nyomelemeknek köszönhetően javul a fertilitás és a termékenyítési index

Alkalmazási javaslat

Intenzív neveléshez bekeverési példák:

Vemhes kocák számára a JOSERA Tragemineral - Protectin®  ajánlott.

Protectin®

A Protectin® természetes összetevőkből álló innovatív hatóanyag-kombináció, amely védő hatása révén segít megőrizni a magas teljesítményt nyújtó kocák egészségét. A Protectin® a takarmányozásban és teljesítményben rejlő újabb tartalékokat aknázza ki. A vitaminok megnövelt hasznosulása az „immunvédő faktorral” javítja az állatok egészségét és csökkenti a betegségekkel szembeni fogékonyságot. Az „érvédő faktor” növeli a tápláló anyagok szállításának hatékonyságát, ezzel segíti a gyors növekedést. Az izmok gyors fejlődését az „enzimvédő faktor” biztosítja.

Protectin® maximális egészség és teljesítmény

bottom of page