top of page

TUDÁS ÉS TAPASZTALAT

 

A takarmányozás területén eltelt több mint 75 év tapasztalatával a JOSERA legfőbb célja partnereinek minél szélesebb körű kiszolgálása kitűnő minőségű termékekkel a közös siker érdekében, figyelembe véve az állatok jólétét, a fenntartható fejlődést és a környezet védelmét is.

EGYÜTTÉRZÉS ÉS NYITOTTSÁG

 

Jól tudjuk, hogy az emberi kapcsolatok igen fontosak – természetesen nem csak az üzleti életben. Ugyanolyan gondossággal ápoljuk kapcsolatainkat, mint ahogy partnereink óvják az állataikat, csak ezen a módon érthetjük meg az elvárásokat és így tudunk megfelelni az igényeknek.

INNOVÁCIÓ ÉS FEJLŐDÉS

 

Kutatási részlegünkön állatorvosok, biológusok, agrármérnökök és farmerek dolgoznak az új termékek és termék koncepciók kidolgozásán. Saját, telepi körülmények között végrehajtott kísérleteinken kívül a legújabb nemzetközi kutatási eredményeket is felhasználjuk a fejlesztések során. Partnereink biztosak lehetnek abban, hogy a leginnovatívabb termékeket kapják tőlünk.

Stabilitás és megbízhatóság

 

Munkánk és partnerinkkel való kapcsolattartásunk minden egyes lépése gondossággal és megbízhatósággal jellemezhető. Célunk, hogy a JOSERA mindenki számára a minőséget és megbízhatóságot jelentse. Ezt támasztják alá a független minősítések (pl. DLG), amelyeknek évtizedek óta a felső kategóriába sorolják a JOSERA-t.

GAZDASÁGOSSÁG ÉS EREDMÉNYESSÉG

 

Az általunk kínált megoldások gazdaságilag egyszerű elven alapulnak:

a legjobb áron szolgáljuk ki az igényeket. A sikeres együttműködés alapja az igények és az ár kapcsolata.

FEJLŐDÉS ÉS FENNTARTHATÓSÁG

 

A JOSERA folyamatos törekvése, hogy megtartsa az egyensúlyt a gazdasági fejlődés és fenntarthatóság között, amiről partnereit is igyekszik meggyőzni, ezzel biztosítva a következő generációk megélhetését is.

SIKER ÉS ELŐNYÖK

 

Minden tevékenységünk során ügyelünk a hosszú távú hatásra: az új termékek fejlesztésétől kezdve a partnerekkel, beszállítókkal való környezetvédelmi együttműködésig.

bottom of page