top of page

Tragemineral - Protectin®

Tragemineral-Protectin Josera

A JOSERA Tragemineral - Protectin® a várhatóan magas alomszámmal rendelkező szoptató kocák számára kialakított kitűnő minőségű ásványi takarmány-kiegészítő.

 

  • Egyöntetű almok

  • Egészséges koca és malac

  • Magas alomszám

Termék leírás

A JOSERA Tragemineral - Protectin® hatékonyan segít a vemhesség során a kiemelkedően magas számú almok kihordásában, ideális kiegészítő 50%-ban szerves kötésben lévő cink-, réz-, mangán-, illetve szerves kötésű vastartalma révén.

A JOSERA Tragemineral - Protectin® többféle aktív hatóanyagot tartalmaz: probiotikumokat, prebiotikumokat, L-karnitint és vitaminokat. A termék hatékonyan javítja a táplálóanyagok szállítását a koca egész szervezetében.

A JOSERA Tragemineral - Protectin® nagy mértékben támogatja a még meg nem született malacok fejlődését.  Az almok egyöntetűbbek lesznek, a születési testtömeg növekszik.

A termék segít megőrizni a koca egészségét, csökkenti a malac veszteséget, az almok egyöntetűbbek lesznek, a születési testtömeg nő.

A koca anyagcseréjére kedvező hatással van a szerves kötésű nyomelemek magas aránya. A szoptatási időszakra a Josera Säugemineral - Protectin® alkalmazása ajánlott. A JOSERA Tragemineral - Protectin® és JOSERA Säugemineral - Protectin® verhetetlen páros!

Kiszerelés: 25 kg

Termék előnyei

Egyöntetű almok

  • Az érvédő faktor biztosítja a méhen belül a malacok optimális tápláló anyag ellátását

 

Egészséges koca és malac

  • Optimális ásványi anyag- és vitamintartalom, a termék Protectin-t is tartalmaz

 

Magas alomszám

  •  A JOSERA Tragemineral-Protectin® és JOSERA Säugemineral-Protectin® kombinált alkalmazása segíti a sikeres termékenyítést és a termékenyült petesejtek megtapadását a méhfalon.

  • Malacok megfelelő tápláló anyag ellátása a méhen belül

  • A JOSERA Tragemineral - Protectin® ideális ásványi premix a telepen összeállított abrakkeverékhez.

Alkalmazási javaslat

Intenzív neveléshez bekeverési példák:

Protectin®

A Protectin® természetes összetevőkből álló innovatív hatóanyag-kombináció, amely védő hatása révén segít megőrizni a magas teljesítményt nyújtó kocák egészségét. A Protectin® a takarmányozásban és teljesítményben rejlő újabb tartalékokat aknázza ki. A vitaminok megnövelt hasznosulása az „immunvédő faktorral” javítja az állatok egészségét és csökkenti a betegségekkel szembeni fogékonyságot. Az „érvédő faktor” növeli a tápláló anyagok szállításának hatékonyságát, ezzel segíti a gyors növekedést. Az izmok gyors fejlődését az „enzimvédő faktor” biztosítja.

Protectin® maximális egészség és teljesítmény

bottom of page